Termeni și Condiții

REFERITOR LA CLIENȚI ȘI COMENZI

Ne rezervăm dreptul să stocăm informațiile clienților: nume, adresă, email, telefon, cnp, cărți comandate, pe durata necesară îndeplinirii comenzilor și în vederea realizării de statistici.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice SC Media Scai SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii și expedierea către dumneavoastră a produselor comandate.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați aceste date, însă refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea efectuării comenzii.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorii noștri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați modificările. De asemenea, dacă doriți ștergerea datelor dumneavoastră din baza noastră de date, vă rugăm să solicitați aceasta de pe una din referințele corespunzătoare: email, telefon sau adresa care doriti să fie sterse din baza noastră de date.

Vânzătorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul ca în termen de 10 zile să denunțe unilateral contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunțarea unilaterală în scris (document semnat de cumpărător și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire) prețul contractului, condiționat de returnarea bunurilor în ambalajul original, și doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător. Vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile cumpărătorului au fost cu rea intenție, să solicite daune interese către cumpărător, în condițiile legislației.

Garantăm confidențialitatea datelor: nu vom furniza nici o informație (nume, adrese, comenzi etc) la terțe părți cu excepția curierului sau poștei.

Datele personale ale clienților vor putea fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Odată făcută comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enunțați în pagina comandă și cu prețurile produselor și costul transportului afișate.

Firma SC Media Scai SRL nu se face răspunzătoare pentru coletete primite în stare deteriorată datorită proastei manipulări din partea firmelor de coletărie cu care colaborăm. Obiectele sau cărțile nu pot fi returnate, decât în cazul în care clientul constată defecțiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsă sau desprinse, defecte de tipărire).

În acest caz ne obligăm să vă returnăm contravaloarea imediat, iar obiectele în cauză ne sunt returnate.

REFERITOR LA EMAILURI

Prin abonarea la newsletterele periodice se consideră că utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informații diverse din partea firmei noastre.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi etc.) este proprietatea firmei SC Media Scai SRL, a partenerilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuală.

Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Leave a comment